Onze werkwijze

Het opzetten van een platform waar je als klant snel en eenvoudig je juridische zaken kunt regelen is één, de producten op dit platform conform de wet opstellen is een ander verhaal. Daar heb je ervaren mensen voor nodig die met een kritisch oog en kennis van de huidige wet- en regelgeving ermee bezig gaan. Voor ons, Topcontracten.nl, was het dus al snel duidelijk dat een partij gevonden moest worden die ons hierin kon bijstaan. Deze partij vonden we in Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten.

De contracten en juridische documenten op Topcontracten.nl

Alle contracten en juridische documenten die je kunt vinden op Topcontracten.nl zijn opgesteld en gecontroleerd door de ervaren juristen van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten. Zij houden eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving in de gaten. Als er veranderingen zijn omtrent een bepaald contract of juridisch document, dan zorgen wij dat deze aangepast wordt. Zo ben je verzekerd van een document die voldoet aan de norm.

Wil je een document aanschaffen? Dat kan heel eenvoudig! Bij onze contracten en juridische documenten pagina kan je aangeven welk contract je zoekt, of kun je filteren op type contract. Kies vervolgens het document wat je nodig hebt en plaats deze in je winkelmand. Na betaling krijg je een aanpasbaar Word-bestand in je mailbox. In het document hebben we aangegeven waar je zelf jouw gegevens en situatieafhankelijke richtlijnen, bepalingen en voorwaarden in kunt vullen. Zo kun je zelf het document snel en eenvoudig op maat maken.

Hulp bij het invullen van een contract of juridisch document

Kun je hulp gebruiken bij het invullen van een contract of juridisch document? Vanuit Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten bieden we ook een juridisch abonnement aan. Hun ervaren juristen kunnen je bedrijfsjuridisch ondersteunen. Denk aan het opmaken, invullen of controleren van contracten, advies over debiteurenbeheer of het begeleiden van een reorganisatie of fusie. Meer over het juridische abonnement kun je leven bij het TOPabonnement.

Topcontracten

Klantervaringen

Heel blij met het huuropzegging document wat ik heb aangeschaft! Precies wat ik nodig had.

Met dank aan het Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd van TopContracten heb ik mijn zaken snel kunnen regelen. Top!