Over ons

Neem een advocatenkantoor met een andere kijk op de juridische wereld en een handjevol ambitieuze werknemers die bakken vol kennis bezitten. Combineer dat met de wil om ondernemers de mogelijkheid te geven hun juridische zaken simpeler te regelen en het platform waarbij dit alles samenkomt is geboren: Topcontracten.nl.

Het op orde stellen van alle juridische zaken is geen werkje waar de meeste mensen fluitend induiken. Toch wil je alles goed geregeld hebben. Voor jezelf, je bedrijf of de mensen waar je om geeft. En het liefste zo snel en eenvoudig mogelijk, maar wél met een sterke juridische basis. Wie kan je daar beter bij helpen dan ervaren juristen?

Meer dan 25 jaar juridische kennis onder één dak!

Het opzetten van een platform waar je als klant snel en eenvoudig je juridische zaken kunt regelen is één, de producten op dit platform conform de wet opstellen is een ander verhaal. Daar heb je ervaren mensen voor nodig die met een kritisch oog en kennis van de huidige wet- en regelgeving mee bezig gaan. Daarom schakelen wij hiervoor de expertise in van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten.

Met meer dan 25 jaar ervaring  weten hun juristen precies wat er elk contract of overeenkomst moet komen staan. Zo kan jij de contracten, overeenkomsten en brieven met een gerust hart gebruiken. En sluit je een juridisch abonnement af? Dan ben je bij hen verzekerd van een vast contactpersoon die je kan ondersteunen bij alle bedrijfsjuridische kwesties.

Topcontracten

Klantervaringen

Heel blij met het huuropzegging document wat ik heb aangeschaft! Precies wat ik nodig had.

Met dank aan het Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd van TopContracten heb ik mijn zaken snel kunnen regelen. Top!