Topcontracten

TOPabonnement

Als ondernemer loop je jammer genoeg altijd het risico op juridische conflicten. Een klant die niet wil betalen, een leverancier die niet op tijd of verkeerde items levert, contracten die niet nageleefd worden. Een kleine greep uit gebeurtenissen die kunnen voorvallen. Een juridisch abonnement is een goede investering voor bedrijven die zelf niet beschikken over de kennis om deze zaken op te pakken.

Altijd toegang

Met het juridisch abonnement heb je toegang tot snelle en goede begeleiding op juridisch gebied. We vinden het belangrijk dat je je vertrouwt voelt bij de jurist die je ondersteunt. Bij het afsluiten van een juridisch abonnement krijg je een vast aanspreekpunt. Bij deze persoon kan je terecht voor alle bedrijfsgerelateerde zaken.

Als je een TOPabonnement afsluit ben je verzekerd van 10 uur bedrijfsjuridische dienstverlening per jaar, een flinke korting op de tarieven van onze advocaten en wordt je op de hoogte gehouden van relevante wijzigingen in wet- en regelgeving.

Verwijder de rij

Column: 1

Hoe werkt het juridisch abonnement?

Juridische zaken makkelijk maken, dat is ons uitgangspunt. De partij die ons daarin bijstaat is Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten. Zij geven de mogelijkheid om via Topcontacten.nl een juridisch abonnement bij hen af te sluiten. Met meer dan 25 jaar ervaring ben je verzekerd van de juiste juridische ondersteuning voor jouw onderneming. Van het opstellen tot contracten en overeenkomsten tot juridische kwesties. Zij kunnen jou ondersteunen bij eventuele conflicten en adviseren bij de juridische vraagstukken die je hebt.

Wat zit er allemaal in het juridisch abonnement?

Het juridisch abonnement bestaat uit 10 uur bedrijfsjuridische dienstleverlening per jaar, korting op de tarieven van de advocaten van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten en je wordt op de hoogte gehouden van relevante wijzigingen in wet- en regelgeving. Maar waar kan je deze uren aan besteden vraag je je af? Je kan denken aan de volgende zaken:

  • Opstellen, beoordelen en actualiseren van contracten, overeenkomsten, brieven, algemene voorwaarden, privacy statement, disclaimer, etc;
  • Het begeleiden van een reorganisatie of fusie;
  • Advies over debiteurenbeheer;
  • Specifiek bedrijfsjuridisch advies.

Heb je een specifiek juridisch vraagstuk en ben je benieuwd of dit onder het TOPabonnement valt? Neem dan contact op met ons op via het contactformulier.

Voor wie is het juridisch abonnement interessant?

Het juridische abonnement is interessant voor elke ondernemer die verzekerd wil zijn van snelle en goede toegang tot juridische expertise. Veel ondernemers hebben geen juridische afdeling binnen hun organisatie, met een TOPabonnement kom je het dichtste bij tot het hebben van deze afdeling. Het is fijn om te weten dat, wanneer je het echt nodig hebt, iemand klaarstaat om je te ondersteunen bij juridische kwesties.

Column: 2

€499,00

excl. BTW

Contact opnemen

  • Vast aanspreekpunt
  • Jarenlange ervaring
  • Binnen 1 werkdag reactie
Topcontracten

Klantervaringen

Heel blij met het huuropzegging document wat ik heb aangeschaft! Precies wat ik nodig had.

Met dank aan het Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd van TopContracten heb ik mijn zaken snel kunnen regelen. Top!