Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoord op onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het TOPabonnement

Voor het afsluiten van een TOPabonnement kun je contact met ons opnemen.

Opzeggen van een lidmaatschap is heel eenvoudig. Opzeggen van het lidmaatschap kan ieder jaar tot en met de dag dat je het lidmaatschap hebt afgenomen. Dus stel, je hebt op 1 januari 2021 het TOPabonnement afgesloten, dan kan je opzeggen tot 31 december 2021.

Neem voor het opzeggen van je lidmaatschap contact op met ons via het contactformulier.

Alles over de inhoud van lidmaatschap kan je vinden op de pagina van het TOPabonnement. Heb je nog vragen hierover? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Het TOPabonnement kost € 499,- exclusief btw per jaar.

Documenten

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een opgemaakt Word document in je mailbox. Dit document is aanpasbaar. We hebben de plaatsen waar je situatieafhankelijke gegeven in moet vullen duidelijk aangegeven met grijze vlakken. Heb je hulp nodig bij het opstellen van een juridisch document? Kijk dan eens of een TOPabonnement bij je past.

Je ontvangt je bestelling binnen een paar seconden tot enkele minuten. Dit is volledig afhankelijk van je mailprovider. Mocht je je bestelling na een tijdje nog niet ontvangen hebben, kijk dan even in je spam-box.

De documenten die je bij ons koopt slaan we online op in je accountomgeving. Deze documenten zullen we niet verwijderen. Je kan op elk gewenst moment in je accountomgeving inloggen en een aangekocht document downloaden.

Ja. Wij geven ook advies en kunnen je helpen bij specifieke vragen. Hiervoor kan je een lidmaatschap op het TOPbonnement afsluiten. Onze ervaren juristen kijken dan met je mee bij het invullen van je contract. Het abonnement geeft nog meer voordelen, meer hierover lees je hier.

Het gebruik van onze overeenkomsten en de eventuele gevolgen daarvan zijn jouw eigen verantwoordelijkheid. Als je twijfelt over de toepasbaarheid in jouw situatie raden we je aan om te kijken naar ons TOPabonnement.

Overige vragen

We gaan voorzichtig om met je persoonsgegevens. Als je hier meer over wil weten verwijzen we je graag door naar onze privacy verklaring.

Ja, het afrekenen gebeurd in een beveiligde internetomgeving. Via een SSL-verbinding worden uw transactiegegevens versleuteld verstuurd. Een veilige SSL-verbinding kunt u herkennen aan het groene slotje in uw browser.

Als je je account wilt opheffen, kan je met ons contact opnemen met een verzoek tot verwijderen van je account. Bij het opheffen van je account verwijderen we al je persoonsgegevens, maar ook aangekochte documenten.

Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten zijn een advocatenkantoor met drie vestigingen in Twente. Bij hen werken gedreven advocaten en juristen die het belangrijk vinden om juridische zaken makkelijk te maken. Alle contracten en overeenkomsten die je op Topcontracten.nl vindt, zijn opgesteld door hen. Ook het TOPabonnement kan je via ons bij hen afsluiten. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten.

Topcontracten

Klantervaringen

Heel blij met het huuropzegging document wat ik heb aangeschaft! Precies wat ik nodig had.

Met dank aan het Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd van TopContracten heb ik mijn zaken snel kunnen regelen. Top!